Φτιαγμένα με αγνό, νόστιμο και θρεπτικό μέλι από τις μελισσούλες μας......
Μερικά από τα "γλυκά" μας "δημιουργήματα" για σας:

Bαζάκια με μέλι


Βαζάκια - γλυκό βάφτισης ή Μπομπονιέρα..... Βαζάκια των 40ml γεμισμένα με αγνό μέλι δικής μας παραγωγής σε πουγκάκι με χρώμα της επιλογής σας!


...και Βαζάκι με Μέλι στολισμένο απλά με κορδέλες.... 

Καλά Χριστούγεννα!! 

 
Βαζάκια - γλυκό βάφτισης ή Μπομπονιέρα.....και άλλα δειγματάκια/ιδέες για τις δικές σας εκδηλώσεις. Βαζάκια των 40ml γεμισμένα με αγνό μέλι δικής μας παραγωγής και στολισμός σε στυλ "πουγκάκι". Φυσικά ο στολισμός γίνεται σε χρώματα της επιλογής σας!


Βαζάκια - γλυκό βάφτισης.....και άλλα δειγματάκια/ιδέες για τις δικές σας εκδηλώσεις. Βαζάκια των 40ml γεμισμένα με αγνό μέλι δικής μας παραγωγής. Φυσικά οι χρωματικοί συνδιασμοί στο στολισμό είναι άπειροι!!


Παρακάτω παραθέτω δείγματα χρωμάτων και σχεδίων που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στο στολισμό:


  
 Βαζάκια - γλυκό βάφτισης....νέα δειγματάκια από στολισμένα βαζάκια των 40ml γεμισμένα με αγνό μέλι παραγωγής μας. Ιδανικό για γλυκό βάφτισης ή μπομπονιέρα!!Φυσικά ο στολισμός προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε χρωματική παραλλαγή έτσι ώστε να ταιριάζει με τα χρώματα της δικής σας εκδήλωσής!!

Βαζάκια - Γλυκό βάφτισης....Και δυο Χριστουγεννιάτικα σετάκια για "ολοκληρωμένο κέρασμα":

Βαζάκι με μέλι των 100ml με "ασορτί" μπισκότο Χριστουγεννιάτικο δεντράκι!

Βαζάκι με μέλι των 40ml μέσα σε πουγκάκι συνοδευόμενο από το Χριστουγεννιάτικο δεντράκι!
Βαζάκια - Γλυκό βάφτισης.....Και μερικά πιο "Χριστουγεννιάτικα" βαζάκια για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σας.....Γεμάτα με αγνό, βιολογικό μέλι ή μέλι με καρύδια και διακοσμημένα σε γιορτινούς τόνους!

......και σαν Μπομπονιέρα. Με smarties ή κουφετάκια!
Σημείωση: τα βαζάκια είναι των 40ml

Βαζάκια - Γλυκό βάφτισης.....Να και τα γλυκά βαζάκια!! Το τέλειο γλυκό βάφτισης! Γεμάτα με αγνό, βιολογικό μέλι ή μέλι με καρύδια και διακοσμημένα ανάλογα. Με κουταλάκι ή χωρίς, με ετικέτα και το όνομα του νεοφώτιστου ή και σκέτα. Πάντως στις βαφτίσεις όλοι έγλυφαν.....και τα δάχτυλά τους!!!


....και σαν Mπομπονιέρα με smarties ή κουφετάκια.....
....και βαζάκι με πολύχρωμα smarties για παιδική μπομπονιέρα!


Βαζάκια - Γλυκό βάφτισης....και άλλα βαζάκια γεμάτα με αγνό μέλι ή μέλι με καρύδια και διακοσμημένα στα χρώματα της βάφτισης σαν γλυκό βάφτισης


......και σαν Μπομπονιέρα. Με smarties ή κουφετάκια!

Σημείωση: τα βαζάκια είναι των 40ml

Δεν υπάρχουν σχόλια: